Click "Enter" to submit the form.

Kwalificaties

De praktijkeigenaresse – en behandelaar is mw. Esther A. M. Neidt MSc., psycholoog en EMDR – therapeut.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring en kennis als psycholoog en onderzoeker, maar ook zeker door de ervaring zelf een kwetsbare vrouw en moeder te zijn geweest, maken dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan jouw welbevinden’

Nadat ik mijn studie Psychologie had afgerond, ben ik promotieonderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op het gebied van kinderen binnen het autistische spectrum gaan doen en startte ik een post-doctorale opleiding gedragsinterventie (BCBA). Voor mijn PhD ben ik werkzaam geweest bij een stichting voor kinderen met een vorm van autisme. Dit gaf mij de gelegenheid om de wetenschap te implementeren in de praktijk. Het was mijn droom en ambitie om kinderen binnen het autistische spectrum te begeleiden. Tevens ben ik als psycholoog werkzaam geweest in een eerstelijnspraktijk voor volwassenen.

Maar ik heb pech gehad, tijdens mijn zwangerschap werd borstkanker gediagnosticeerd. Na interventie en herstel, ben ik in 2015 gere-integreerd in het Erasmus Medisch Centrum – Sophia Kinderziekenhuis op de afdelingen Kwetsbare Zwangeren en Psychosociale Zorg, waardoor ik mijn werkzaamheden als psycholoog heb kunnen oppakken. Ik ben dan ook zeer verheugd om dit te doen doormiddel van mijn eigen praktijk, en zo mijn droom toch nog heb kunnen waarmaken!

AGB – code: 90064645