Contact

Neem contact op of meldt u aan

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Met behulp van onderstaand contactformulier kunt u contact opnemen.

De praktijk is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur.

Contact Esther

Contactgegevens

06 418 842 54

Pauluslaan 162
2204 CB
Noordwijk

esther@psychologenpraktijksanctamaria.nl

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Wat kunnen anderen beter?

Mochten er problemen spelen als psychose, ernstige verslavingsproblematiek of bent u wegens persoonlijkheidsproblemen aangewezen op intensieve (24 uurs crisiszorg), dan wordt aangeraden om met een instelling contact op te nemen die dat in huis heeft. De huisarts kan doorverwijzen naar de crisisdienst indien nodig.

Wat kan ik bij een intakegesprek verwachten?

Tijdens een eerste gesprek wordt geprobeerd om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van waar u tegenaan loopt. Samen wordt besproken wat de beste aanpak is. Het aantal gesprekken is afhankelijk van de problematiek, de behoefte en inzet.

Hoe lang duurt mijn behandeling?

Een gemiddeld traject duurt tussen de 5 en 12 sessies.

Is online therapie wel effectief?

Uit wetenschappelijke studies komt naar voren dat online behandelen dezelfde uitkomsten genereerd als therapie op locatie.

De praktijkeigenaresse voelt zich om deze reden comfortabel om online therapie tot de mogelijkheden te laten behoren. Wanneer gebruik wordt gemaakt van EMDR, gaat dit m.b.v. Psylaris (remote-EMDR). Voor alle andere soorten interventie krijgt u middels Therapieland – een beveiligde omgeving – een link doorgestuurd. Zo hoeft afstand geen rol te spelen voor een behandeltraject bij psychologenpraktijk Sancta Maria. 

Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact op met de praktijk.