Click "Enter" to submit the form.

Wandeltherapie

‘Ik geloof heilig in de kracht van de natuur om onze psyche te beïnvloeden.’

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen doorgaans gemakkelijker communiceren tijdens lichte fysieke activiteiten, zoals wandelen. Daarom maak ik graag gebruik van deze benadering wanneer de situatie van de cliënt dat toelaat. De intake en anamnese vinden plaats in mijn praktijk, maar daarna kunnen we indien gewenst wandeltherapie inzetten, omdat mijn praktijk zich vlakbij het bos, de duinen en het strand bevindt.

Wandelen in zo’n prachtige omgeving biedt een rustige en inspirerende setting om met mij als ervaren therapeut te praten. De natuurlijke omgeving helpt om stress te verminderen, gedachten te ordenen en in contact te komen met uw innerlijke zelf.

Of u nu worstelt met angst, depressie, stress, of simpelweg behoefte heeft aan een nieuw perspectief, wandeltherapie kan u ondersteunen. Samen zullen we wandelen terwijl u uw gedachten en gevoelens met mij deelt, wat kan leiden tot diepere inzichten en positieve veranderingen.

Laat de schoonheid van de natuur uw kompas zijn op uw reis naar welzijn. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken voor verfrissende wandeltherapie en ontdek de balans en sereniteit die u verdient.