Click "Enter" to submit the form.

Interventie / behandelingen

Bij Psychologenpraktijk Sancta Maria begrijpen we dat elk individu uniek is en dat er geen one-size-fits-all benadering is voor het bevorderen van emotioneel welzijn. Daarom bieden we een scala aan interventiebehandelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van volwassenen.

Onze ervaren therapeuten zijn toegewijd aan het leveren van zorg op maat om u te helpen bij het omgaan met een breed scala aan uitdagingen, zoals angst, depressie, trauma, verslaving en meer. Onze interventiebehandelingen zijn gebaseerd op bewezen methoden en zijn ontworpen om positieve veranderingen te bevorderen.

Of u nu behoefte heeft aan cognitieve gedragstherapie, EMDR, mindfulness, of andere vormen van therapie, wij zijn hier om u te ondersteunen. We werken nauw met u samen om de behandeling te kiezen die het beste bij u past.

U hoeft niet alleen te worstelen; onze interventiebehandelingen bieden de hulp en begeleiding die u nodig heeft om uw welzijn te verbeteren en een gezonder, gelukkiger leven te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en uw reis naar persoonlijke groei te beginnen.

  1. Cognitieve gedragstherapie
  2. Psycho-educatie – inzichtgevende therapie
  3. Traumabehandeling / EMDR
  4. Partnerbegeleiding
  5. Kortdurende klachtgerichte therapie
  6. Langerdurende psychotherapie